• Ωράριο Λειτουργείας
 • Άνω Μάννα, Σύρος, Τ.Κ.84100
 • +30 2281 084621

ΤΜΗΜΑ SERVICE

Η σωστή συντήρηση του αυτοκινήτου σας πέραν από το γεγονός ότι εγγυάται την ασφάλειά σας στον δρόμο σημαίνει επίσης ότι δεν έχετε απρόοπτες ζημίες και θα το διατηρήσετε σε καλή κατάσταση για χρόνια.

 • Επαγγελματικά εκπαιδευμένο προσωπικό service
 • Συντήρηση υψηλής ποιότητας
 • Εργασίες service σύμφωνα με τις ανάγκες, βάσει των χιλιομέτρων και των συνθηκών χρήσης του αυτοκινήτου σας
 • Αυτοκίνητο αντικατάστασης κατόπιν συνεννόησης

Εξοικονομήστε λίγο χρόνο προγραμματίζοντας το Service σας εδώ. Αφού υποβάλετε τη φόρμα, θα επικοινωνήσουμε για να επιβεβαιώσουμε το ραντεβού για την εξυπηρέτηση σας. Δεν γίνεται πιο εύκολο από αυτό.

2397
2428

Αλλαγή λαδιών

Αν το όχημα σας μπορούσε να επιλέξει, θα διάλεγε σίγουρα το καλύτερο λάδι τον κινητήρα του. Με ιδιαίτερα αποδοτικά συστατικά και πρόσθετα στη σύνθεσή του, το καλύτερο λιπαντικό μας εξασφαλίζει ότι ο κινητήρας του οχήματός σας θα λειτουργεί πάντα αξιόπιστα και σε πλήρη απόδοση.

Επισκευή φρένων

Σε περίπτωση ανάγκης, ένα δευτερόλεπτο ή ένα εκατοστό μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Οι γνήσιοι δίσκοι φρένων και τα γνήσια τακάκια φρένων δημιουργούν το ιδανικό ζεύγος τριβής, προσφέροντας μειωμένη φθορά και μέγιστη απόδοση φρεναρίσματος σε όλες τις συνθήκες.

Air Condition

Το να αισθάνεται καλά ο οδηγός και να είναι προσεκτικός, έχει να κάνει με τη θερμοκρασία στο εσωτερικό της καμπίνας επιβατών, η οποία επηρεάζει άμεσα την οδική ασφάλεια. 

Σύστημα μετάδοσης

Η ορθή λειτουργία ολόκληρου του συστήματος, βρίσκεται σε άμεση εξάρτηση από τη δύναμη της τριβής ανάμεσα στο δίσκο του συμπλέκτη και το βολάν. Όταν ο συντελεστής τριβής μειώνεται για οποιοδήποτε λόγο, οι επιφάνειες που έρχονται σε επαφή πατινάρουν (γλιστρούν), οπότε δεν μεταδίδεται η συνολική ροπή του κινητήρα στο κιβώτιο ταχυτήτων.

Ηλεκτρολογικά

Προϊόν υψηλής απόδοσης χωρίς απαιτήσεις συντήρησης, με μεγάλη διάρκεια ζωής. Για την ακρίβεια η Γνήσια Μπαταρία έχει την μέγιστη διάρκεια ζωής χάρη στον μεγάλο χρόνο αντοχής. 

Επισκευή τροχών

Οι συνθήκες στους δρόμους αλλάζουν ανάλογα με την εποχή. Τα ανθεκτικά ελαστικά προσαρμόζονται απόλυτα στο μοντέλο του αυτοκινήτου σας, ενώ σας προσφέρουν, επίσης, βέλτιστη επαφή με το έδαφος και καλύτερη πρόσφυση. Για ασφαλή και άνετη εμπειρία οδήγησης, τώρα έχετε επιλογή. 

Κλείστε μας ραντεβού

  Ονοματεπώνυμο
  E-mail
  Τηλέφωνο
  Μάρκα / Μοντέλο
  Χιλιόμετρα
  Επιθυμητή ημερομηνία και ώρα
  Μήνυμα

  Με την υποβολή αυτής της φόρμας θα προγραμματίσετε ένα ραντεβού service. Εντός 48 ωρών θα επικοινωνήσει μαζί σας ένας σύμβουλος εξυπηρέτησης.

  Ωράριο λειτουργίας τμήματος
  Sunday Κλειστά
  Monday 8:30 πμ - 4:30 μμ
  Tuesday 8:30 πμ - 4:30 μμ
  Wednesday 8:30 πμ - 4:30 μμ
  Thursday 8:30 πμ - 4:30 μμ
  Friday 8:30 πμ - 4:30 μμ
  Saturday Κλειστά
  ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΟΡΟΙΑ? ΚΑΛΕΣΕ ΜΑΣ Επικοινωνία
  Επικοινωνία
  +30 22810 84621